19 Mac 2013

New Facebook Page

              Hye..  Za baru buat page Facebook untuk blog meetmissza. Cuba intai di sidebar, ada tak? Za pun tak tahu apa motifnya Za buat page. Tengok orang lain buat gatal plak nak buat jugak. Ish..Ish..Ish.. Disebabkan page Za masih baru, so tak ramai yang LIKE page Meetmissza Blog. So, mohon siapa-siapa la kengkawan blogger untuk sudi2 kan diri dan tangan anda untuk tekan button LIKE.
              Tapi pada yang rasa unlike tu Za mintak maaf la, tak ada button UNLIKE, cuma ada button LIKE sahaja. So, tak perlu la tekan LIKE jugak, Za tak paksa. Di page Meetmissza Blog, Za akan inform pasal entry yang di update di blog dan apa-apa yang berkaitan blog. Jangan risau, tak ada yang nonsense oK.

Terima kasih pada yang sudi support Za.. xie xie ni.. 
                                                                                           
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

12 ulasan:

  1. cantik.. deno pun teringin nak buat tapi... mcm malas pulak.. kdg2 rasa nak buat... hadoiii

    BalasPadam
    Balasan
    1. buat lah...nt Za tlg like kn..

      Padam
  2. pink color cantik blog....salam perkenalan...
    jom terjah blog saya...http://ceritamayapersada.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Salam kenal...nt line internet laju Za terjah..baru perasaan komen ni..huhu~

      Padam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ