3 Oktober 2013

Motivasi Malam Hari

Assalamualaikum, salam sejahtera.. kepada anda semua, moga bahagia...
Dihari yang indah, lagi mulia... *ok, cukup!

Za bagi salam pun da menyanyi-nyanyi.. happy sangat ke Za hari ni?
Actually tak la sangat! haha.. cuma da lama tak update blog so rasa excited nak menaip..
Tak ada idea sebenarnya nak type apa tapi disebabkan mood Za pun tak berapa nak best malam ni so jom kita UP kan mood kita dengan sedikit motivasi yang mungkin berguna buat korang juga.

1. Khas untuk korang yang hidup dalam kalangan orang yang tak habes-habes nak benci kat korang. Semoga terus tabah. Tiap sesuatu ada hikmahnya.

2. Untuk korang yang asyik sangat memikirkan masalah sampai menganggu fikiran dan emosi. Yang berlalu biarkan berlalu. Hadapi hari baru dengan kelapangan dan sesuatu yang baru.

3. Never ever ever give up!


3. Motivasi kehidupan

4. Doa dan nasihat Salahuddin Al-Ayubi.

Ok, semoga korang lebih bermotivasi hari ini dan hari-hari seterusnya.
Be happy, be strong.. Allah sentiasa ada.
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

1 ulasan:

  1. perkongsian motivasi yang sangat bagus.. tq ya..

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ