21 Februari 2013

Review Follower ke-200

Salam Sayang Semua...^^


Hari ni Za nak review blog follower yang ke-200. Siapa yang bertuah tu? Hehe..bertuah ke? Walaupun Za tak pandai nak review-review blog ni, Za try jugak sebagai hadiah Za untuk Sis Nealopah (yang Sis mintak dulu tu..huhu~)


Sekarang Sis Nealopah dah ada header baru yang lebih cantik dan comel.. Masuk ke blog Nabihah Sejuta Rasa, kita akan dihidangkan dengan gambar-gambar comel Cik Bieha dari umur 3 bulan sampai 4 tahun yang terletak di sidebar blog ini. Comell sangat!
Apa yang Za dapati, blog ni menceritakan tentang rentetan perjalanan hidup dan pengalaman Nealopah. Juga diselitkan pelbagai entry tentang isu-isu semasa, dan sedikit informasi yang berguna. Gaya bahasa di blog ini juga begitu santai untuk di baca. Paling best baca entry pasal si cilik Bieha yang comel.

Apa lagi? Jom terjah blog Nealopah! Klik sini.
                                                                                                             
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

10 ulasan:

  1. untung kak nealopah kena review.. hehehe.. +kak nealopah ni sgt2 sporting n sempoi je.. hehe

    anis

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih adik2....sempoi asal ceria kan..ari2 keje dh serius. huhuhu..

      Padam
  2. aslkum.. u have so nice blog ...bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wsalam..boleh3...dialu2kan sgt^^
      OK, i'll follow u back..

      Padam
  3. Mari support all this contest dear! ^^ Thanks a lot, harap kamu dapat joined.

    http://meyrajohn.blogspot.com/p/jointhiscontest.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/sky-skype-skyping-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/tumblring-time-by-selalulalu.html

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/02/mencari-blogger-and-instagrammer-yang.html

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah....tq sangat2, X sangka pulak dapat review follower ke 200 oleh Miss Za. Sesaja gurau2 ari tu. Terharu nya akak. Alamak over lah pulak, kah..kah..kah.. Ucapan mcm menang Pelakon Wanita fofular ABPBH pulaks kan... Kang ada yg muntah mbaca nye. Apa pun terima kasih yer adik bantu memfofularkan blog akak ni. Semoga perkenalan sbg sahabat maya ni megeratkan ukhwah kita..aminn..Insyaallah ada n3 special utk adikjuga nnti.

    pssttt: sesiapa yg belum jd sahabat nealopah, sgt2 dialu alukan follow, inyaallah anda tak akan saya sia-siakan & x rugi brkawan dgn saya...wahhh gitew...hahahahaha..salam kenal semua!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wah....utk Za pown ada? xsangka.... Ish..xsbar nk twu bendalah apa tu..huhu~

      Jom reramai follow sis Nealopah^^

      Padam
  5. Singgah sini dari blog kak nea lopah juga. Kak Nea lopah memang sporting habis..hehe. selamat berkenalan. ^____^

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ