1 Mei 2013

Mood Blogwalking

Ohohohoho... Sekarang rasa malas betul nak menaip. Walau ada idea sekali pun rasa macam.. "Arghh..nanti-nanti la, esok masih ada". Tapi beberapa hari ni mood blogwalking Za datang. Sebelum ni blogwalking la jugak. Tapi biasanya kalau line internet da lombab bebenor macam ni malas eden nak gi ziarah menziarahi blog orang.

Kali ni lain pulak ceritanya. Syok plak melawat blog orang terutama blogger-blogger yang singgah blog Za dan tinggalkan link di chatbox. So, kalau nak Za blogwalking ke blog korang, letak la link yang betul yer. Letak link entry ke, segmen ke, Za tak kesah sangat. Jangan letak link yang bukan-bukan Okay! Buat perasaan gumbira Za bertukar kepada menyampah plak. Hihi.. Peace!
Za boleh dapat Award macam ni tak?
Seharian mengadap my pinky lappy, banyak jugak blog yang Za lawat, komen, dan stalker..kihkihkih (ketawea jahat) Pernah dengar tak pepatah melayu "jauh perjalanan, luas pemandangan". Tentu pernah kan? Kalau tak pernah pergi balik Korea sana!! Bila berBlogWalking, (well walking tu berjalan dalam bahasa Melayu walaupun realitinya tidak) Za dapat menambah pengetahuan dengan membaca entry yang berinfomatif dan bermanfaat. Ada juga entry yang lawak seyh.. Gelak sakan. Dapat ringankan otak yang berat dan padat dengan pelbagai masalah dan kerja.

So, pada blogger yang rasa macam malas nak blogwalking dan hanya berharap orang yang datang blog dia, Insaf-insaf la.. Sapa yang makan cili dia la yang terasa pedas.... Auww.. Asal pedas je lidah nih! Eceh!


Jika ada kesilapan hari ini, Ampunkan lah.
Jika wujud kesilapan semalam, Maafkan lah.
Jika mungkin akan datang Za bersalah pada korang, tunggu lah.
Tunggu raya nanti Za mintak maaf yer.. bhahahaha...
                                                                                                             
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

13 ulasan:

  1. heee.. klu ada idea nak curahkan dlm entri baik cepat2 curahkan sebab klu tunggu esok nti dh xde idea n maleh mcm teman nati.. hik3

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha... betul3.. da lpe da ape nk type..

      Padam
  2. fatin pun suka blogwalking blog orang..even tak tinggalkan komen tapi tetap stalk sbb kadang2 boleh menambahkan idea nak cantikkan blog. jeles pun ada jugak bila tgok blog org lain bukan main cantik tapi blog sendiri buruk gile..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. eceh.. mana ada buruk.. ok je la... Za pown nk edit blog ni tp bz.. tgu cuti sem la nmpaknya.. :D

      Padam
  3. kte pn klu line ok msti bw! hee

    BalasPadam
    Balasan
    1. ni mesti suka bw jugak!! gooD!!

      Padam
    2. akak..kte suka bw! hee..sbb tu mana blog sempat singgah msti singgah..bayangkn kt ofce practical ni sempat g bw! hee

      Padam
    3. amboi..ni mesti curi2 bw.. hehe~
      its ok, tp pastikan keje tu x tertangguh k.. utamakan kerja. ^_^
      pape pown happpy b'blogging ye, mysara!

      Padam
  4. Assalamualaikum dari Aminin [dot] My

    1je yg mood bw jadi down.. line ternet hahaha...
    nak update entri pun line slow asyik putus2.. so idea pun jadi putus2..hahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. haha.. Za biasanya awal bulan laju la.. broadband kuota full. Da akhir2 ni.. kura2 pown lagi laju dr line tenet.. smpat tido dulu..zzzzzzzzzzzzzz...

      Padam
  5. padan la ade org tu tinggal jejak kat blog sally...hehehe :D

    p/s : sally balas kunjungan yer Za :)

    BalasPadam
  6. zizie baru skang baru ada masa nak bw... huhu..

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ