3 Mei 2013

Review Blog Nurfara Hani

Sebelum ni Za join satu segmen review blog by Nurfara Hani and thanks sebab sudi review blog Za. Korang boleh tengok review tu kat SINI okay!
Klik banner kat atas untuk terbang terus ke blog Nurfara Hani. Tarikh start berblogging ialah pada.....Tak tahu. haha. :P  Tapi entry first dia ialah pada 6 December 2011. Apa yang best tentang blog dia? First, cepat loading sebab tak banyak widget bagai. Ringkas dan kemas je blog dia sesedap mata memandang masa nak baca entry dia. Dia juga rajin share tips/info kecantikan dan kesihatan kat pembaca. Ok la, dapat tambah ilmu mereka-mereka yang jenis malas nak baca buku.

Dia ni spesies macam Za jugak, rajin join segmen tapi sekurang-kurangnya dia da pernah buat segmen sendiri. Za belum pernah buat lagi la..Ada yang nak sponsor kew kalau Za buat segmen? huhu~ Paling best, tuan blog ni peramah je orangnya. Eceh! Jangan kembang pulak!

Za suka entry pasal Johor memandangkan Za pun orang Johor. Tuan blog belajar di UiTM Segamat so wujud la entry jalan-jalan kat Johor contohnya Legoland dan Jalan-jalan Segamat. Lagi satu Za tertarik dengan gambar-gambar dalam entry INI. Pada yang suka tengok National Geographic boleh la cuci-cuci mata k.

Nak terjah blog dia? Klik SINI

P/S: Za suka buat surprise review ek? bhahaha.. Tapi rasa macam nak review follower yang ke 500 la plak memandangkan Za da lupa siapa follower blog Za yang ke 444. Haha..my BAD~
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

8 ulasan:

  1. haha. bagi saya normal kalau kita lupa sesuatu sebab sifat manusia memang kadang-kadang terlupa. ;)

    *betulkan kalau saya salah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. "betul..betul..betul..", Ipin.

      Padam
  2. fara hani pernah review blog sya jgak. slalu lepak kt blog dia

    BalasPadam
  3. ehehe. mai la lepak lelama kt sana

    BalasPadam
  4. awak. thanks ye sudi review blog tak seberapa tuh... hari ni baru sempat online..

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ