13 April 2013

My New Header!!

Nampak tak header baru Za? hihihi... 


Thanks to Adam Faiz for design my header.

Sebelum ni pernah try buat sendiri tapi hasilnya tahap huduh tak mahu hidup lah!! Stress dengan hasil karya yang tak akan diterima masyarakat, so Za decided baik Za order je dengan blogger lain. Bila usha-usha tempahan header, berfikir berpuluh kali jugak la sebab takut harga yang ditawarkan tak sepadan dengan hasil. Bila ternampak entry Adam Faiz terus terjah blog dia dan terus berminat untuk order. Tak susah berurusan dengan Adam Faiz dan harga yang ditawarkan pun berpatutan sangat. Siap dapat free footer lagi. 

Kalau korang berminat nak order, boleh klik SINI 

To, Adam Faiz, Wish you terus success Okay!!
                                                                                                             
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

3 ulasan:

  1. comel AF buat :) hehe.. Hana takat header biasa2 aje.. tak berani nak amik tempahan :)

    BalasPadam
  2. sekali sekala support sesama blogger apa salahnya..

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ