8 April 2013

Trick Art Museum, I-City!!

            Apabila sebelah pagi dah penatt dengan kenduri kawin. Kenduri kahwin Saudara kepada Kawan saya. Di malam hari pula kami pergi ke Trick Art Museum di I-City. Apa yang menarik disini? Tentulah lukisan 2D yang mengagumkan. Dihasilkan oleh pelukis-pelukis berkemahiran tinggi dan ditambah dengan effect lampu sehingga nampak seakan-akan lukisan 3D. Apa lagi, snap snap snap! Bayaran masuk ke sini cuma RM5. So, gunakanlah RM5 itu untuk bergambar puas-puas exspecially yang kaki gambar tu.. 

             Owh, hari ni Za dapat gelaran photogenic sekaligus memusnahkan gelaran photographer terbaik yang Za gelar sendiri.. Ok, bawah ni gambar yang kami ambil. Letak separuh jew. Tak boleh letak semua nanti berat blog Za. menyampah plak orang nak tengok.
fuhh..fuhh.....
arghhh..buaya
ampunkan hamba, hamba tak bersalah..
argghhhh!! basah! jangan la simbah air!
Jangan tiru aksi ini
keep in touch. Ce tengok bayang-bayang kami..
i'm flying~
feeling-feeling ayu gituu~
arghhhh...T-Rex.. Sam, lari Sam!!
sila abaikan gambar ini.
hati-hati
simbah jangan tak simbah
 

            Seusai bergambar, apa lagi, tengok-tengok la gambar-gambar yang kami ambil tadi.. Si Sam boleh cakap, "sikit je gambar"... WHATT!! 

Sedikit tips: Pakai baju berwarna terang seperti oren, pink terang, atau kuning terang untuk effect cantek pada gambar. Guna camera DSLR tentu cantik tapi kalau tak ada, cari la yang agak-agak sesuai. Paling penting, jangan malu-malu untuk bergambar dan ber"drama" ala-ala pelakon popular sebab tiada siapa yang peduli pun.
                                                                                                                 
Share this Post Share to Facebook Share to Twitter Email This Pin This

7 ulasan:

  1. Menarik, tak pernah lagi ke sana . huhu

    BalasPadam
  2. sangat menarik.. teringin nak pergi sana..

    BalasPadam
  3. menarik la trick art museum tu...

    BalasPadam
  4. nice..follow here..k..

    http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway.html

    BalasPadam

Komen, Komen, Komen....
Jangan tak komen....
^_^

 
COPYRIGHT PROTECTED ZA'S PLACE | BLOG DESIGN BY ADAMFAIZ